Pankkitilin avaaminen yritykselle

Pankkitilin avaaminen yritykselle on perinteisesti ollut aikaa vievää ja kallista puuhaa. Avatessani hiljattain tiliä Nordeasta kesti siinä n. 3 viikkoa vaikka koko prosessi hoitui netin ja puhelimen kautta. Avausmaksu tilille voi olla jopa 300 euroa Danske Bankin tapauksessa.

Onneksi perinteisten pankkien rinnalle on ilmestynyt toimijoita joiden kanssa tilin avaus onnistuu jopa yhdessä päivässä, eikä avausmaksua ole lainkaan! Henkilökohtaisesti voin suositella näistä vuonna 2015 perustettua Revolutia josta tilin avaaminen osakeyhtiölle onnistui vain 15 minuutissa.

Avauksen yhteydessä varmistettiin kaikkien hallitusten jäsenten (ml. varajäsenten) henkilöllisyys passin ja puhelinsovelluksen avulla joka onnistui todella helposti. Kun yhtiön ja omistajien paperit oli varmennettu sain iban tilinumeron välittömästi ja tili oli käyttökunnossa. Maksukortti tuli postitse perille parissa viikossa.

Perustasolla tilissä ei myöskään ole mitään kuukausimaksua joten pidemmän päälle Revolutia käyttämällä säästää selvää rahaa!

Julkaissut Yrittäjä

Yli 10 vuotta menestystä ja epäonnistumista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: