Liidien hankinta on helpompaa kuin luuletkaan

Liidi on henkilö joka on jollain tapaa osoittanut kiinnostusta yritystäsi tai sen palveluita kohtaan.

Moderni myyntimahdollisuuksien kartoitus on digitaalista: Teknologia, internet, sosiaalinen media ja digitalisaatio ovat muuttaneet liidien hankintaprosessin viimeisen kymmenen vuoden aikana. Informaation saatavuus, sosiaalinen internet ja ostamisen murros ovat mahdollistaneet ostajan itseohjautuvuuden ja asiakkaan jonka tuominen omaan myyntisuppiloomme vaatii yrityksiltä uudenlaista lähestymistä. Pitää olla läsnä siellä missä asiakaskin.

Jokainen myynnin parissa työskentelevä tietää kuinka tärkeitä laadukkaat liidit ovat myynnin kasvattamisessa ja kuinka työlästä niiden hankinta voi joskus olla. Onneksi tähän löytyy nykyään automaattisia työkaluja jotka antavat sinun keskittyä lupaavimpiin liideihin ja kauppojen sinetöimiseen.

Yksi tapa kerätä liidejä nettisivujen kautta on laittaa sivuille lomake johon potentiaalinen asiakas voi täyttää yhteystietonsa ja pyytää soittoa. Ongelmana tässä toteutuksessa on se että vain murto-osa kävijöistä lopulta jättää yhteystietonsa ja suurin osa liideistä jää pimentoon. Parempi tapa on konvertoida kävijät liideiksi on täysin automaattinen.

Onko yritykselläsi nettisivut joilla käytetään Google Analyticsia? Hienoa jos on, sillä voit ottaa käyttöön suomalaistaustaisen Leadfeeder palvelun ilman muutoksia nettisivuillesi. Leadfeeder tunnistaa automaattisesti kotisivuillasi vierailleet yritykset ja mitä sivuja he ovat katsoneet. Jo 300 000 käyttäjää luottaa tähän palveluun ja se on mahdollista integroida lukuisiin markkinointi ja crm järjestelmiin (esim. Pipedrive, Mailchimp). Käyttöönotto on myös helppoa sillä heillä on täysin ilmainen kevytversio!

Julkaissut Yrittäjä

Yli 10 vuotta menestystä ja epäonnistumista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: